E-könyves akció az ElektroPressnél!

Csomagválasztás
Az egyes csomagok ismertetését fentebb találja.
A képeken alapértelmezésben csak a minimálisan szükséges módosításokat (konvertálás RGB / Greyscale módra, méretre vágás) végezzük el. Amennyiben a képi anyagról úgy ítéli meg, hogy jelentősebb retusálásra szorul, külön szolgáltatásként természetesen ezt is el tudjuk végezni.
Alapértelmezésben EPUB-verzióban készítjük e-könyveinket. Ha Ön az Amazon Kindle számára is olvasható verziót szeretne kérni, és nincs kedve saját kezűleg konvertálni, némi felárért az elkészült EPUB-ot MOBI / KF10 verzióra is átalakítjuk.
Borítótervezési szolgáltatásunk keretében elkészítünk az Ön számára 2 egymástól független címlaptervet, majd az Ön kéréseit figyelembe véve kidolgozzuk az egyiket. Ennek ára 19.900 Ft
Árajánlat
Áraink magyar forintban értendők, és alanyi adómentes, bruttó összegek.
Áraink magyar forintban értendők, és alanyi adómentes, bruttó összegek.
Áraink magyar forintban értendők, és alanyi adómentes, bruttó összegek.
Áraink magyar forintban értendők, és alanyi adómentes, bruttó összegek.
Az Ön adatai
Kérjük, adja meg elérhetőségi adatait, hogy kollégáink fel tudják venni Önnel a kapcsolatot! Alapértelmezésben számlája is itt fog elkészülni.
Számlázási cím
Megrendelés
Kérjük, a könnyebb kezelhetőség végett egy darab csomagolt fájlban (.zip, .rar, .tgz stb.) töltse fel az összes nyersanyagot. Az itt feltöltött anyagokat magától értetődő módon maximális diszkrécióval kezeljük, tiszteletben tartva az Ön szerzői / kiadói jogait!
A fájlok mérete legfeljebb 50 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: gif jpg jpeg png bmp eps tif pict psd txt rtf html pdf doc docx odt ppt pptx odp xls xlsx ods xml gz rar tar zip tgz.
Tudomásul veszem és elfogadom, hogy a "Megrendelés" gomb lenyomásával tényleges, kötelezettségekkel járó rendelést adok le a fentiekben foglalt munkákra! Amennyiben később elállok a megrendeléstől, az ElektroPress Stúdió (Szalontai Attila EV) részszámlát jogosult kiadni az addig elvégzett munkáról.
Kiegészítő szolgáltatások
Az alábbi kiegészítő szolgáltatások nem képezik a rendelés részét, ám amennyiben kiválasztja valamelyiket, szívesen adunk rájuk külön árajánlatot. Bejelölésük nem jár fizetési kötelezettséggel, csupán érdeklődését jelzi!

Oldalak